Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olikheter kompletterar varandra, eller?


DU

Tyst
Vacker

Du

Ser på mig med stora
Tysta
Vackra
Ögon

Du

Kysser mig med ömma
Tysta
Vackra
Läppar

Du

Ger mig kärlek med mjuka
Tysta
Vackra
Händer

Du

Tröstar mig med varma
Tysta
Vackra
Armar

JAG

Skriker Fula ord
Som egentligen betyder:
Jag vill ha

DIG

Tysta
Vackra

Du




Fri vers av Karin L
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-12-09 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L