Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungefär 2.31 inatt

Det finns ögonblick
Stunder
Tidlösa sådana
Då jag sakta andas in
Känner din kroppsdoft
Och tror något i min kropp ska gå sönder
Av kärleksruset




Fri vers av Karin L
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L