Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt sovrum är det fruktansvärt kallt


Ett tjockt duntäcke
hindrar kylan i rummet
från att nå oss

Där under
försöker vi värma
frusna tår
i knävecken
och näsor av is
i halsgroparna

Salta kinder
bultande hjärtan

Jag smeker kärleksfullt
din kind
men efterlämnar
rodnad öm hud

Du kysser varsamt
mina läppar
men slutar inte
förrän de spruckit

Släpp mig inte
skriker jag
Jag fryser ihjäl

Du kramar mig hårdare
än du egentligen vill

Min blick möter
stjärnorna
genom det vidöppna fönstret




Fri vers av Karin L
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-05-28 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L