Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16-bitar


nintendo

jag är hemma och spelar supernintendo.

tror jag.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-02 21:27



Bookmark and Share


    ungapoeter.se
underfundig på ett kul sätt
2006-10-02

  Daniel_78 VIP
.

tror jag, inte
super nintendo är ju en 16-bitars maskin

annars är det en rolig twist på slutet

.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson