Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR JU HELT DUM I HUVUDET! var mina sista ord



låg i badkaret och pratade i mobilen.
slut, smaka på det ordet.
hade kört dig till bussen, sovit en stund och nu,
slut.


Vi passar inte ihop du och jag
Det har vi aldrig gjort
och kommer aldrig att göra


En droppe lades till i badkarets nu kalla vatten
Försöka, det borde vi nog
Det hadde blivit så att vi gjort det tusentals gånger under året,
försökt.




Fri vers av öppettid
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-10-03 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid