Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kallade mig för älskling idag



du sa att jag var speciell
och att du saknade med
men jag har ju fått lära mig
att aldrig känna mig speciell
att aldrig tro att man betyder något
men betyder det att du ljuger

du sa att jag är vacker
och att du tycker om mig
men jag har ju fått lära mig
att jag är ett litet äckel
och att ingen kommer kunna gilla mig
betyder det att du älskar mig




Fri vers av öppettid
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid