Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asalten verkade inte lika hård förra gången jag föll.



Nu slocknar solen och gatlycktorna tänds i dina ögon.

Hur många gångar ska jag behöva säga ja,
för att du ska fatta att jag menar nej.

Jag och du bli vi
när ingn ser på och mörkret skyddar oss.
Fast ingen vill det
fast alla ser



Men jag behöver åka på rehab.
behöver avvänja mig från mitt förlutna.

läste på en tavla hos min farmor
livet är inte de dagar som gått
utan de dagar du minns.



och vad som än händer
minns jag dig




Fri vers av öppettid
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 22:41



Bookmark and Share


    VeronicaV
\"Hur många gångar ska jag behöva säga ja,
för att du ska fatta att jag menar nej\"
Bra uttryckt, känner igen mig som bara den.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

öppettid