Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns något i min mage som växer



det finns något i min mage som växer.
vi kallar honom redan för torsten
han kommer bli mammas lilla älskling
och pappas stora kille

det finns något i mitt hjärta som värker.
tror redan torsten har tagit sig in där
han som är mammas lilla älskling
och pappas stora kille

det finns något i mitt huvud som knakar
vi har pratat om det här förut
om han skulle bli mammas älskling
och pappas kille.

det finns något i min mage som växer
men torsten får inte finnas där
mamma klarar inte en älskling
och pappa vill inte ha någon stor kille

det finns något i mitt hjärta som värker
när jag tänker på hur man får ut torsten
innan mammas älskling är redo
innan han hinner bli pappas kille

det finns något i mitt huvud som knakar
när jag kissat på pinnen,
fått två streck
och måste ring för att boka aborten.




Fri vers av öppettid
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-29 16:15



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Asbra skriven.
beklagar.

Fridens liljor
//Mjao
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

öppettid