Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den på att gammalt papper jag hittat i min väska. på väg hem i en buss, efter att ha spenderat dagen med dig.


Så nära



Det låter klysche att säga
Vi är så nära, men så långt bort
Lyckan finns ju i att känna dig
men lyckan lyckas alltid bli för kort

När du böjer dig fram
så din andredräckt träffas av min
Vill jag bara skrika, försvinna,
jag vill bara vara din

Men min bil den står på en annans parkering
som en stor, fet, grön plåtmarkering

Våra munnar glider men
får inte komma för nära
Våra känslor lider men
får inte känna såhära

Men det är en annans säng
som är hemma för mig
och jag kommer aldrig kunna
säga hemma om dig





Fri vers av öppettid
Läst 876 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid