Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bara få ut allt



står över toaletten
känner mina fingrar smeka halsens insida, långsamt

Ja, det är samma fingarna som brukar smeka dig över kinden
mamma, det är samma fingrar som alltid ville bara sandkakor
farmor, det är samma fingrar som alltid målade bilder till dig när du fyllde år, samma fingar som fortfarande gör de sakerna.

sätter mig på golvet
ångest i magen
smärta i magen
men ingen mat i magen..




Fri vers av öppettid
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid