Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rubrik som inte säger så mycket men ändå säger det mesta




jag önkskar jag kunde se det där
det där du säger du ser när du ser på mig.
allt det där som folk pratar om när de pratar om mig
varför kan inte jag också se det



jag sa det igår kväll
du som hunnit hittat dig själv och tappat bort dig igen.
och jag som inte ens fattat att det fanns något i mig själv att hitta.
hur ska vi kunna passa ihop


men vi vill så gärna passa varandra perfekt




Fri vers av öppettid
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 21:00



Bookmark and Share


    Suz
Den där gillade jag starkt.

Känns igen dessutom.

Bra:-D
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

öppettid