Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längesedan


strandkant
snårskog & tallar

i mossan
kröp vi in
himmelsblå kärlek

då jag blundar
känner jag
handen
i min


hör
stenar
som rullar

minnen




Fri vers av Myself
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-10-03 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself