Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för ett brev till dig...


Darling Clementine

Vi ses i vårens sköte, i Paris.
Möt mig vid den oslipade bänken,
till ljudet av solfjädertoner.
Låt oss i unga dagar
längs vackra gator gå.
Njuta av kanaler,
och plantera små frön.
Med simmiga ögon
och rosiga kinder,
bara vara nära

i den stunden.

När vi sedan återvänder
ska jag leda dig
på en bädd av kronblad
till vår ännu oslipade bänk.
Så på ålderns höst ska vi
sitta ner och
låta våra själar tala
med varandra
under rosa himmel

av magnolia.




Övriga genrer av mellanmål
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-10-03 20:58



Bookmark and Share


    Ebbapunkt
En finstämd vision om nutid och framtid. Att sitta på en bänk under Magnoliaträd är en harmonisk och vacker framtid. /Ebba
2006-10-21

  Queen_of_Rain
Denna dikt är otroligt otroligt vacker!!! känslofullt och poetiskt.. kanske lite lång men med otroligt väl vald symbolik
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mellanmål