Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig som frågar. Jag är ledsen att jag inte kan beskriva det bättre.


Mitt (för)svar


Tegel
på mitt
bröst

Panik -
för tavlan
hänger
snett

Salt
i min
strupe

Rödvin
strävt som
jesus
i plyschbyxor

Det är inte
odelat
positivt

Simmar i
feberdrömmar

på låtsas?

Kast
från en sida
till en
annan

Lilla hjärtat
i en yr

Grovkornig
värld




Fri vers av mellanmål
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-08-20 18:06



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Mycket unikt i ditt språk.
Kul att hitta en sida där man blir lite berörd.
Jag vet inte vilken jag skall välja att skriva om,
men den här är väl fin. Känner igen mig.

"lilla hjärtat i en yr" -är fint, och låter fint när man säger det.

Vänlig hälsning
2006-11-23

    vilsen
kära hjärtanens, vad bra detta var ! dina formuleringar, och vardagsjämförelser är toppen !
2006-08-21

    oboy
Ångest beskrivet på ett sätt som känns. Fortsätt skriva och beskriva. Det är vackert att läsa.
2006-08-20

    livräddaren
åh vad bra!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mellanmål