Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ömhet


Morgongåva


hennes täta andetag
hans mjuka hand

i hennes silkesvirr-
kupad

ett kärlekshölje bland
stärkta lakan,
prasslar
i vit bomull

hans ögonfransar
vidrör
hennes persikokind

bland klara fönster
i soldis,
immar
kristallglas av varm kärlek

han viskar ömt:

\"Morgongåva\"













Fri vers av mellanmål
Läst 888 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-29 17:02



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
otroligt vackert skrivet, du lindar in läsaren i bommull.. så väl skrivet
2007-02-15

  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert, sensuellt, kärleksfullt, och intimt sexigt. Grattis till er båda.
2006-12-16

  aftermath
så romantiskt, så ofläckat..fortsätt så!
2006-11-17

  Micael Axelsson
Åh det är ju så man kiknar....
vilken härligt, härlig känsla.
Vilken fin Morgongåva.... vackert.

Det sköna har du fångat snyggt i denna dikt.
2006-10-25

  Jessica Ebbesson
Skimmrande vackert!
2006-09-29

    livräddaren
JÄTTEsöt,JÄTTEfin,JÄTTEbra :)
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

mellanmål