Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arabisk skola


Drick!
Av sandiga hallucinationer,
låt misteln dig smeka-
smaka rubiner

Känn-
Dadelns sötma,
ordens socker
sinnets honung

Njut;
Livets rus-

ty arabiska vatten
sinar snabbt







Fri vers av mellanmål
Läst 704 gånger
Publicerad 2006-09-23 09:05



Bookmark and Share


  stefan.g
Kanon!
2006-09-30

    Ebbapunkt
Den skolan försöker jag också gå i./Ebba
2006-09-30

    cameron
grymt bra skriven!
mvh/cam
2006-09-25

    livräddaren
åh vad bra :)
2006-09-23

    vilsen
riktigt bra !!! en av de bästa jag har läst från dig :D
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mellanmål