Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är mörkt ibland


Ingen titel känd

Det är för ljust för mina ögon
men för mörkt för min själ
det blåser kalla vindar från fläktarna
saknar din varma hud mot min

den svarta hösten tar för sig mer och mer
& jag försvinner längre längre ner

Det är för fullt för mitt eget bästa
men för tomt för att må bra
vi läser gårdagens nyheter ännu en gång
vad är det egentligen som har hänt?

den svarta trösten tar för sig mer och mer
& jag förlorar hela tiden allt fler




Fri vers av J P
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-04 00:52



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
bra text i saknaden
Jag läser
"den svarta trasten tar för sig mer och mer"
två i en ordet.
2020-01-28

  sotlugg
vilken slags ljus
vilken slags mörk
vilken slags kall
vilken slags varm

den svarta hösten blir din egen, det gillar jag
2018-05-13

  kerstin skriver VIP
tomhet och överfulla rum, svart tröst och ljuskänsliga ögon. ja, den här rymmer motsatserna och kontrasterna. Bra!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P