Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstaning



då löven faller
skymmer molnen din skuldra
mörkret bär jorden




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-10-04 09:33



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Åhh..vad vackert och underbart poetiskt!
2006-10-11

  PetraSally
underbart vackert!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself