Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills du åter är nära


Jag kommer sakna din varma mjuka hand
som kupar sig runt mitt ena bröst
Dina tunga andetag som ger mig liv
Dina ögonfransar som breder ut sig
likt skuggor från fjärilsvingar

Jag kommer sakna att vakna upp med
dig vid min sida
När du ligger vaken och ser på mig
genom kärleksögon
Jag kommer sakna varje förnimmelse av
rörelse

Jag kommer sakna dig…

…tills du åter är nära




Fri vers av Kameleont
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-10-04 23:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Väldigt vacker poesi om saknad, denna berörde mig, för att jag känner igen känslor här, tack och kram...applåder och visslingar och iväg till mina bokmärken
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont