Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månbarn


Gråmolnen lindar
månens brända aura

Foster i natten




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-10-04 23:06



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
En snyggformulerad och ovanlig avkomma
2007-05-05

  Daniel_78 VIP
magnifiko, sista raden ooh :)
2006-10-07

  Cris
Vilken häftig haiku
stackars liten måne
skönt att den blir lindad

en sån trygg bild du förmedlar
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP