Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där metallen stelnat


uträckta händer
gav himmelsmod
greppade om det livsrum
som var vårt
den tiden
då huden var tunnast
och hoppet störst

vi bar och vårdade
varandra
almanackan igenom
i tron att tillvaron
hanterades
med fingertoppskänsla


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-10-05 19:25



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Gillar din dikt mycket. Förälskelsens första tid och att älska varandra framöver beskrivs så bra. Gillar dina ord "vi bar och vårdade varandra
almanackan igenom ". I min fantasi ger titeln associationer till något stelnat men också en stelnad bröllopsring, fastetsad i huden. Hälsingar Fredrik
2006-10-06

    ej medlem längre
En rakt genom fantastiskt bra text
tack.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander