Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyga bort

Nu drar jag fan.
Jag har inte tid för det här depressiva klimatet.
Jag bangar; som de säger på södermalm.
Jag bangar hela vägen bort till Tokyo.
Vi får väl se hur kul det är där.
Såg på väderprognosen att det var 21 grader och mulet.
Och till och med på väderprognosen såg det dyrt ut.
Vaddå, varför ska den där jävla yenen stå så högt i kurs?
Hur fan understår sig ett land att ha det dyrare än Sverige?
Jag trodde det var våran grej liksom.
Trodde vi hade flest självmord också.
Men även där ligger vi i lä. Japan leder.
Jag är just nu så skuldsatt, att jag allvarligt funderar på att inte komma hem igen. Efter Tokyo blir det Hawaii, där kan jag tänka mig att förbli.
Jag kan sälja sex till missanpassade amerikanska gubbstruttar och så livnär jag mig på isglass och tuggummi.
Det är ju inte enbart negativt.
Vi hörs om vi hörs.
( Kul att jag skrev denna fullständigt ointressanta text.
Hade jag bara haft lite fler eller bättre vänner, hade jag pratat med dem istället för att sitta här och slita ned nagelbanden.)




Fri vers av Rieke
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-10-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rieke