Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglösa Värld


Blågröna ögon fulla av sot

Svart

Måla himlen blå!

Gör skogen grön!


Sträcker ut mina händer
efter Dig
efter Dig
efter Dig

Vänder mig till mörkret
Gränsen mellan hopp och förtvivlan är hårfin



Jag samlar alla tårar
kysser dem farväl
viskar tyst om en sorg som aldrig dör




Fri vers av annis
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-10-05 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis