Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlyst!

Vet du vilka tjuvarna är?
Seså...ring och skvallra nu
på dem som stulit ett paket tortellini
eller två
sätt dit dom jävlarna!
dom som snattat
som smitit från att tanka bilen
Låt dom tjäna sitt straff!
Så att du kan somna sen
och känna att du gjort en god gärning

Lugn, bara lugn
det är ingen som kommer skvallra på dig
eller sätta dit dig
för att du drog det där sexistiska skämtet idag
eller för att du vräkte ur dig rasism vid middagsbordet

Det finns inget straff för sånt

så... vet du vilka tjuvarna är?




Fri vers av Esset
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:03



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Usch, såna människor är inge kul.. Supersnyggt!
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset