Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har blivit väldigt påmind om min egen fars bortgång när cancer har kommit upp här på poeter...


cancer

tunn och magerlagd
genomskinlig hud så skör
kraftfull till slutet




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 374 gånger
Publicerad 2004-11-26 14:45



Bookmark and Share


  joss
min käre far för ett antal år sedan. det gör så fruktansvärt ont att se en människa man älskar så innerligt tyna bort på ett sådant brutalt sätt.
med dina få ord fick fram en fulländad bild av vad cancer innebär, mycket bra skrivet.
2007-02-26

  Anna H
det där är min morfar för 18 år sedan. Han dog första advent -86, jag vara bara 6 år då, men jag minns honom fortfarande, saknar honom fortfarande, så skör och tunn som han var, nästan ynklig, men ändå min gamla vanliga morfar, med glimten i ögat...
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself