Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm eller verklighet

var det du som
väckte mig i drömmen och
helt fräckt kysste mig
eller har jag drömt en
underbar fantasi med
eldfängd glöd över
hela min kropp blundar och
hoppas återkomma




Fri vers av Myself
Läst 237 gånger
Publicerad 2004-11-26 14:58



Bookmark and Share


  Jenny*

2004-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself