Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslutningsfasen


Mitt öga (kommer alltid se dig)

Jag sover med ett öga öppet,
för mitt andra öga kommer alltid ´
att se glädjen då jag minns dig
försvunna ´är mina dåtida känslor,

Jag lämnar dig vid mina drömmar ,
för endast där är vi tillsammans
jag har samlat ihop spillrorna, resterna
och limmat ihop dom,

Och jag fick ett oväntat resultat
istället för avsky och hat,
fick jag en vacker tavla,
ett vackert minne,

för livet





Fri vers av Arte
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-10-06 13:48



Bookmark and Share


  Bissen
Ja man ska hedra det vackra minnet istället för att sörja sig själv illa...
Fin text, Slutet lyfter...
2006-11-09

    Jess81
vackert diktat!
2006-10-11

  Semir
den va bra !!
2006-10-08

  yoyyo
vackert!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte