Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 år

Jag tog rakbladet som låg precis in till mig
jag såg på de..
de var väl andvänt
mina andetag ökade farten sammtidigt i takt med att hjärtat ökade farten..
Jag förde de mot min arm som jag gjorde minst varge dag..
men de va något specielt med att föra den mot armen idag..
när jag drog till med all min kraft öppnade sig såret för mycket.
jag bara stirrade in i såret som var öppnat minst en centimetar..
om man tittade noga kunde man se benet också..
personalen kom in och såg min dödslängtan inrispad djupt i mina armar..
på sjukhuset tog doktorn tag i min arm och frågade om jag ville ha bedövning för att de skulle göra ont att sy annars..
min ända ord till honom var bara: ser de ut som att jag är rädd smärta eller?
han sydde, jag bara stirrade in i väggen framför mig..

jag är egentligen bara en liten liten flicka inerst inne..
7 år är jag..
innan jag tappade bort mig själv i hissen..
där någon jag litade 100% på förstörde min tillit till vuxna och gjorde så jag förlorade bardomen alla har rätt till att få...

Jag är bara 7 år stående gråtande i en hiss..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-10-06 21:12



Bookmark and Share


  Malina
Tung text, ajg fick lust att skratta. Skratta bort all tunga känsla, precis så feg som jag är. Modigt att våga lägga upp sånna här tunga texter, de kan verkligen få vilken kritik som helst. Inte min stil av skrivande. För sorgset och tungt, nära inpå. Men du gör det bra.
2006-12-11

  Neal
Så mörkt, men så bra !
2006-10-08

  nicklas ekström
du balanserar smärtan mot tvekan med en beslutsamthet som åtminstone i mina ögon visar på en önskan att en dag kunna plocka upp rakbladet och utan tvekan
lägga tillbaka det igen


[får jag peta lite i den här och komma med förslag på en alternativ version?]
2006-10-07

  frig
stark text...
jag tycker att den visar på det "mänskliga" över att göra illa sig själv, sista raden är lika vackert formulerat som förbannat mycket åmgest att läsa..
modigt och bra skrivet
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge