Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årstidens väsen

så faller löven
dina andetag tystas
ögonblick dör




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-06 23:22



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Jag har läst den flera gånger.
Du formulerar lövets väsen!
Det finns en sympatisk melankoli
som jag känner starkt för. Fin-fin!
2006-10-08

  Sanningsägaren VIP
snyggt!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself