Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan bort från- längtan till en annan dimension

jag bär idag en längtan
denna resa ut i universum
som upplevs
i tvåsamheten
i kyssens totala närvaro
i kroppars enighet
där alla gränser
mellan
suddas ut
och den gemensamma färden
blir oändlig
denna längtan bär jag idag




Fri vers av Nic
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-10-07 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic