Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svala nätter

Hösten är min tid
mörkret som faller
ger ro i min själ
svala nätter
då täcket känns skönt
inte kvävande som under sommaren
men det är under dessa svala höstnätter
jag kan känna en längtan
för en kort stund
att ha en varm mjuk kropp
att kura ihop mig hos
i ett ögonblick av längtan
under nattens svala mörka timmar




Fri vers av Nic
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-10-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic