Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kännde mig kärleks ful när jag skrev den


kärleken

Jag har aldrig tidigare känt så här.
Jag tror är riktigt kär.
Dag som natt,
ljust som svart,
så finns du alltid i mina tankar,
Mitt hjärta det bara bankar och bankar.
Du är fin som inte av denna värld,
du e snäll, söt och vacker.
Jag vågar knappt öppna min mun,
trots att alla fina ord jag kan säga om dig kan fylla den djupaste brunn.
Jag klarar inte mycket mer,
Allt jag kan tänka på är hur du skrattar och ler.
Jag vill att du ska hålla mig kär,
Mycket hellre än att äga allt av värde i denna värld.




Fri vers av Raven X
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-10-07 12:27



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet !
2006-10-07

    Psygirl-or not
Skriv en bra titel lilla knasbol ^^ det är titlarna som fångar en först ^^

Jag tycker den blev fiiiiin!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X