Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 3/2-2007 föddes kärleken för mig men nu holler den på att dö...:\'(


sanningen

jag vill höra sanningen...
inget annat jävla skit...
så det är dacks att ge mig den...
inga mer löngner...
inga mer sveck...
säg som det är...
är det mig...
eller är det han du älskar...


eller va det så att vi aldrig va nämnda att älska varandra...



hur det en är så kommer jag alltid att...



ÄLSKA DIG...men inte för evigt




Fri vers av Raven X
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-03-04 22:36



Bookmark and Share


  heavymetalunge
du måste tänka lite mer på stavningen..
men jag förstår kännslan i de du skriver!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X