Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---

min själ brinner
mitt hjärta värker
jag har ont överallt
jag kan knapt andas
jag e kär men mitt hjärta slår inte
jag e avensjuk o våldsam
jag e kapabel att döda om de behövs
jag e sines sjuk o kan knapt stava
jag hatar mig själv
jag vill inte längre
jag planerar varje dag hur jag ska dö
jag e inte normal
jag vill hämnas på alla som gjort ont
jag e jävligt depig
jag kan inte upleva riktig kärlek på samma sett som för
jag vet inte vad jag vill längre
vet inte om jag vill leva eller om jag vill dö
jag e inte rädd längre
o undrar har jag nånsin varit
jag vill ha svar ingen kan svara på
jag har förlorat så många vänner
o fått så några nya e de på grund av hur jag set ur eller hu jag är
jag behöver finna ro
jag behöver finna lungn
jag behöver hitta mig själv
jag vet inte om jag älskar dig som jag säger
jag vet inet om du älskar mig som du säger
jag vet inte vad du vill
men jag undrar e de nå bra





det här e inget desperat rop på hjälp
jag behövde bara skriva av mig lite




Fri vers av Raven X
Läst 316 gånger
Publicerad 2009-02-09 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X