Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hade tråkigt klokan 02:26 en söndag...när jag skrev den här


kom på en titel till den här för jag gör det då inte

jag ger dig några röda rosor...
du slänger dom...
jag ger dig några gula...
du slänger dom...
jag ger dig några blå...
du slänger dom...
jag ger dig några vita...
du tvekar men kastar dom endå...
så jag gav dig en svart...
och den behöl du...
den hängde du upp på väggen...
och du stälde ett svart jus under...
och tände...
och senast jag såg in genom ditt fönster...
så lös det...
är det ett teken...
på att u fortfarande bryr dig...




Fri vers av Raven X
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-01-21 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X