Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade ångest igår kväll


Jag vet hur det är

Jag vet hur det är att bli hatad…
Jag vet hur det är att bli älskad…
Jag har känt smärtan för många gånger…
Nu igen…
Jag vet hur det känns att bli sårad…
Sårad av dom man en gång älskat…
Jag vet hur det är att bli lämnad av någon man älskar mer en själva livet…
Jag vet hur det känns att bli utnyttjad…
Jag vet hur det känns att bli våldtagen…
Jag vet hur det känns när man längtar efter döden…
Man gör allt för att få döden till sig…
För att få slut på sitt lidande…
För att få slut på sina känslor…
För att få slut på allt.




Fri vers av Raven X
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 17:15



Bookmark and Share


  *Camilla*
fin....sorglig :/
2007-05-11

  Gunwale VIP
Fokusera på rad två! Jag ger dig en ros för dikten.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X