Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter/sårad/hopplös

om du gråter blod...
är du lika sårad som jag...
om du är en fallen ängel...
är du lika hopplös som jag...
men är du en ängel...
behöver jag din hjälp




Fri vers av Raven X
Läst 680 gånger
Publicerad 2007-01-25 21:56



Bookmark and Share


  maria laakso
den gillade jag verkligen :)
2007-05-18

  Angel_of_Death
Mycket bra...!
Du leker med orden på ett mycket duktigt sätt.

Tack!
2007-02-22

  *Camilla*
den var faktiskt helt
underbart
underbar <33
2007-01-31

  heavymetalunge
helt underbar..
En av dom bästa du har skrivit!
fortsätt så!
2007-01-26

    Psygirl-or not
Fin och uppriktigt sorglig...
2007-01-25

  stefan.g
Bra och uppriktigt skriven, den har det.. som gör att den faktiskt talar.......Tack för läsningen!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X