Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista steget

Sista steget…
E som o gå upp för en trappa…
Sista steget e alltid svårast…
Sista steget att säga till någon…
Jag älskar dig…
E alltid det svåraste…
Sista steget att lämna någon…
O säga hejdå…
Eller…
De e slut nu…
Eller…
Jag vill inte vara tsm me dig längre…
E alltid det svåraste…
Sista steget…
O ta sit liv…
E de svåraste…
Alla tankar…
Alla känslor…
Alla vänner…
Alla som svikit en…
Alla som hjälpt en…
Alla som stog vid ens sida när man behövde dem…
Alla e borta…
Kvar e minnena…
Sista steget…
Att lämna allt bakom sig o gå vidare…
E de svåraste…
För minnena e kvar…
sista steget…
e alltid det svåraste.




Fri vers av Raven X
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-10-22 22:38



Bookmark and Share


  *Camilla*
Sista steget;
det man längtar efter mest
men som man fruktar mest.

ensamheten, som skrämmer mig så fruktansvärt
men folket skrämmer mig med.

Sista steget
sista ynka steget
får mina ben att vika sig

sista
och absolut sista steget
(låter mina läppar att le)
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X