Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt en vän som heter Hanna gjort av mina rubriker


en dikt av en vän

Varför just du
Bredvid mig
När vid såg på solens avsked
en sista gång
Ensamma
Sträckta mot nattens evigheter

mitt livs ängel
Höll min hand
När döden tog sin gisslan
döden ryckte min katt ifrån mig
Jag har hört genom rykten och körsång
Att Dödes stig skall vi alla vandra
För att slutligen nå det vekliga, sanna

Hoppet är borta
Det kalla
vill...men vågar inte
min familj sade så ofta
- det va inte meningen

”själv mord”
så jag pratar!
motvilig men flytande och klart
övergivet men kärleksfullt
Precis som man skulle kunna beskriva
Mitt hjärta
Iskallt och förstelnat
som dessa Fyra vita rosor
Jag placerar på asfalten för din skull
Bra för att du skulle önska dig sommar och fågelsång

”walk in the forrest”
”murder”
mordet på mig. Mordet på kärleken.
på kärleken som kliar och svider
kärleken som kväver våra nöjens simpla lättja




Fri vers av Raven X
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X