Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var deprimerad när jag skrev den här


kärleken svider

Jag har aldrig tidigare känt så här.
Jag mår inte riktigt bra.
Jag bara sitter här och tänker.
Jag känner jag tänker jag vill.
Men det går inte för jag tror det är kärlek.
Och den är menings lös.
Jag ser något underbart.
Men nu ser jag vad det är.
Det är borta.
Det finns inte mer.
Allt det vackra är borta.
Vill inte mer inte leva mer.
Vill bort från allt.
Jag står här som en dåre.
En som älskat.
En som vann men förlorade allt.




Fri vers av Raven X
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-10-07 12:28



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet !
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X