Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marcus


det kan vara så

att jag faktiskt inte tänker på dig

att glaset jag dricker ur

betyder mer än orden ur din mun





Fri vers av BillMarcus
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-10-07 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus