Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faran

jag har kanske förlorat mig lite
i italienska maffian och i kärlekskubaner
och jag har släppt gitarren och
glömt bort att måla
poesin har jag inte älskat på länge

jag behöver ett nytt förbjudet leende av dig
eller nåt oväntat kärleksfinurl
bara nåt trassel, gosigt eller fult
som jag kan trassla ut

då lovar jag att jag ska vända in och ut på mig själv
så där som jag älskar
och jag ska släppa elden ur händerna och
flodvågen ur min mun

och du ska älska, du skall vara stum




Fri vers av volatile
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-10-07 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaaaa! Vad ar battre an forbjudna leenden?
Jag alskar raderna
"och jag ska släppa elden ur händerna och
flodvågen ur min mun"

de ar sa himla starka, kraftfulla, magiska :)
2006-10-07

  Daniel_78 VIP
denna kändes som en friskt fläkt för mina ögon
2006-10-07

  Sanningsägaren VIP
Wow!
Tokgillar denna
och slutraden
"och du ska älska, du skall vara stum"*njuter*
Tack
/Åsa
2006-10-07

  Henrik Nilsson
Varm, innerlig och med en smak av åtrå... du gör det så bra....
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile