Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio tomma ögon




tio tomma ögon stirrar på mig
från underjorden
jag ser dem inte

någon viskar om synder och
i luften finns en
doft av skam

det dansar djävlar vid väg-
kanten; dom dansar
för sataners

iakttagande skratt och
ihåliga förlustelse
med små pojkar

tio tomma ögon stirrar på mig
från ingenstans
jag stirrar tillbaka





Fri vers av Turid
Läst 318 gånger
Publicerad 2003-12-20 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid