Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som är skapad av ett svar av en av dessa sidors bästa diktare.


Filosofi och religon



En filosof är som en religös
om han är sann.
Han säger att han tror...

Den som vet
kan varken vara
religös
eller filosof.

Är inte
tro
det allra vackraste
av alla ord.
Ödmjukt och
öppet.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-10-07 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf