Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna dig för alltid...

Jag gissar att det nu är dags
för mig att ge upp.
Jag känner att det är dags.

Jag har en bild av dig här på datorn
Dina vackra läppar
och dina ögon…

Har en känsla kvar
av din kind
av dit mjuka hår.
Den går inte att ta bort.

Måste lämna dig
lämna dig för alltid.

Utan att kunna räkna ut allt
som finns mellan raderna
har jag räknat ut
hela historien.

Den är inte glamorös
den är inte vacker.
Men den är du.

Måste lämna dig
lämna dig för alltid.

Men jag känner
jag vet .
Att du inte kan leva med
det som hänt.

För det är inte du.
Jag känner ju dig
det vet du.

Men vad som hänt
vad du än sagt
vad du än gjort.
Så vill jag ha
dig här
för gott.

Förbannat.

Måste lämna dig
lämna dig för alltid




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:47



Bookmark and Share


    wilja
Hmm. fanns det ingen återvändo?
det jag läser in är att trots att du känner henne så väl, känner du dig själv ännu bättre.
man märker tydligt att färden går FRÅN , inte TILL. vilket alltid är jobbigare, för då lämnar man något. något som man kanske värdesatte mest av allt.
2006-12-15

    Lindizz
Du förmedlar dina ord bra. Jag dras med i texten från början till slutet.
2006-12-11

    Cammo
Man dras verkligen med i texten. Det gör nästan ont i själen. Älskar titeln och att du hade med radan "jag måste lämna dig för alltid" i själva texten ett antal gång ver riktigt bra.
2006-11-08

    Camillaa
Riktigt bra skrivet, man dras med i texten!
/ C *
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf