Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metod


det är klockan tre på en natt
det är bilar utanför fönstret

det är en vecka
som börjar
i grått och rosa
och med ont i
tiden

det är bara ett försök
att hitta ett sätt

det gäller att blunda
för nålsögat eller
dess förlamande
blick
eller
tanken på ett

för det fanns inte där
från början

gäller att

odla sin lilla trädgård
våldsamt

noggrant
älska
alla mörka
blommor

lågmält men
outtröttligt

slåss

för den lilla melodin

tänka på
det som någon sa att

ta en sekund och
lägga den framför
nästa

det är en början till
en metod för
ett huvud

det är ett hopp,
i en gångtunnel,
över en mörk pöl











Fri vers av baklänges
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-10-09 17:40



Bookmark and Share


  molly crayons
underbar.

'det är en vecka
som börjar
i grått och rosa
och med ont i
tiden'

är nog mitt favoritstycke.
2006-11-19

  K*
det finns en massa gnistrande korn i den här texten.
tex;

'det är en vecka
som börjar
i grått och rosa
och med ont i
tiden'

'odla sin lilla trädgård
våldsamt'

'slåss

för den lilla melodin'

lite för mycket luft för min personliga smak i en sån här lång text , men antar att det har med "melodin" i hur du vill att den ska läsas att göra?
2006-10-16

  a h de v
en stilla, säker text. metodisk. att noggrant älska alla mörka blommor. snyggt.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges