Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p.

pantar flaskor
putsar fönster
pillar ärtor
predikar sanningar
provar kläder
panerar
placerar dig
pallar trycket
passar mig noga
passerar inga gränser

plitar ner några rader

punkt.




Fri vers av Myself
Läst 193 gånger
Publicerad 2004-11-27 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself