Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm Sinnlig Kram

En kram virtuellt börjar bli som ett Hej!
ett menlöst ord helt utan dom känslor
jag vill förmedla Dig
något dom flesta artigt hasplar ur sig i förbi farten
till i stort sett
vem som helst!
tillgjord kylig vänlighet helt utan personlig närvaro

men kanske om naturligheten väcks till liv igen
ser du innebörden i min gåva?

För tillägnad Dig är min Kram alltid lika varmt sinnlig...




Fri vers av Regndanserskan
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 11:19



Bookmark and Share


    Camillaa
speceill, men bra skriven
/ C *
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan