Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


En kärleks förklaring.

Hur kommer det säg att varje gång jag stänger mina ögon,
finns det en bild av dig där.

Alltid.

Hur kommer det säg att varje gång jag försöker tvätta bort sorgen från min kropp,
finns din doft där.

Alltid.

Hur kommer det säg att varje gång jag får svårt att andas,
för att jag tänker på dig,
så är dina andetag allt jag kan känna.

Alltid.

Hur kommer det säg att varje gång jag blir kvar ensam,
hör jag dina steg.




Fri vers av Katja-
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-