Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän


jag känner någon
som jag kan oroa mig för allt,
hela tiden,
med kraft,
tillsammans
med







Fri vers av baklänges
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-08 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finns en risk,
en fara utan dess
like
då man återspeglas
allt för likt
tror jag
2006-10-15

  Christer VIP
den är klurig
jag måste läsa den flera gånger
innan jag börjar tycka mycket om den
vilket jag numera gör

/c
2006-10-09

  Daniel_78 VIP
jag gillar raderna men inte helheten så mycket,
skulle vilja skala lite.

jag känner någon
som jag kan oroa mig
hela tiden
tillsammans med
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges